Sweet Follower

Thursday, 2 October 2014

Simple Garage Sale

Assalamualaikum..

InshaAllah sabtu ni (4 october) saya buat garage sale . Sebenarnya nak buat masa bulan september lepas ,tapi tak ada masa .
Ini first time saya dan kawan saya nak buat garage sale ,so excited tu agak OVER haha . Kami akan jual barangan 'new' and 'preloved' such as tudung ,baju,skirt,seluar,jubah and macam-macam lagi .yeppi :)

Yang lagi best ,kami letak harga mampu milik hihi .So semua org boleh datang and support we alls ..

Kepada yang dekat jemputlah datang ,boleh beli baju,tudung untk Aidiladha hehe ;P

Nahhh, untuk lebih lanjut baca poster bawah ni ...


see you there !