Sweet Follower

Saturday, 6 June 2015

sem break

Assalamualaikum. its been a long day since my last update hahahaha , nampak beno busynye LOL .

Okay since sekarang sem break (yang dah nak habis :( ) Let me share you something :D



*last 3 weeks(maybe) tak ingat aku pelupa hahaha. me with my girlfriends pegi sekolah ambil sijil SPM . dah mereput kat sekolah baru mau ambil LOL. *



*Then plan pegi sekolah nak jumpa Cikgu Suhana (cikgu BM f4/5) yg nak pindah Tenom , Kalau jumpa cikgu Suhana xsah kalau xketawa .Gonna miss you cikgu *


*selesai semua urusan sekolah , direct jalan-jalan la , it a must hahahahhaa .. where are we going? (bustop depan sekolah)*





*Oppss ! unplanned tau! HAHAHA . tetiba rasa nak melalak :P , well bukan selalu kan , lagipun semua girls hahaha , takut juga nak masuk tapi dah masuk hahahahahahah (syaitandahpengaruhkot T.T)



*part paling best - ain whatsapp tanya kat mana , rupanya dia ada kat sandakan yeayyy reunion kecil-kecilan hahahaha , last jumpa masa ambil result T.T , lepas rindu berkilo-kilo , Alhamdulillah*

Sebabkan semua sibuk , susah sangat mau kumpul, sebenarnya xcukup ahli lagi masa ne , Ayshah tiada :( , Ida tiada :( sedihhh laaa . InshaAllah nti ada masa nak kasi cukup semuaorang AAMIIN .



*and ini rasanya last jumpa untuk sem break kali ni , jumpa raya nanti :*

Gambar paling latest (Khamis 4/Jun/2015)
Iznie pun dah balik UITM , aku balik nextweek :( , Ika , Irah Kak Su tunggu result hehehe GOOD Luck semuaaaaa ;)

takda dalam gambar *ain-tunggu result* *ayshah-urus ipg yeyayy congrats**Ida-takbalik cutiii :(*


Even semua jarang jumpa tapi selalu contact ,and will not lost ctc INSHAALLAH. Lepas ne kita tengokla siapa kena pinang dulu* Hahahahahahahahaha...

Saranghae girlfriends till jannah(Allahumma Aamiin)

Byee ...

No comments:

Post a Comment